Callanetics®

Callanetics®

Mozgásterem

Budapest VII. kerület, Akácfa utca 18. 1/8.

Magunkról

Mozgástermünkben óráinkat képzett Callanetics® oktatók irányítják.

Callanetics® mellett mindannyian egyéb sportoktatói tanfolyamot is végeztünk:

Softball, Stretching, Fitnesz

Fenti mozgásformákból elemeket használunk óráink színesítésére, melyek teljessé teszik, növelik a Callanetics® hatékonyságát.

„A klasszikus” Callanetics® elkötelezett híve vagyok.

Óráimon elsajátíthatod az alapokat, megismerheted az egészen apró mozdulatokra épülő gyakorlatokat. A 60 perces foglalkozás során tetőtől talpig átmozgatjuk magunkat, minden egyes kis izomcsoportot megdolgoztatunk. A hagyományos New Callanetics® gyakorlatokat kombinálom az újabb gyakorlatsorból vett elemekkel: labdával és súlyzóval az eredmény még látványosabb.

Egyénileg segítek mindenkinek, így mielőbb megtapasztalhatod a mélyizom torna előnyeit: Minimális igazítás és még erősebben érzed a hatást! Fontos elvünk: semmit sem erőltetni, csak annyit és csak annyira, amennyire jólesik!

Ne félj, ne ess kétségbe, ha nem sikerül azonnal! Kitartás, gyakorlás, és akár már néhány óra után is észreveheted magadon centikben mérve a változást!

Szeretettel várlak, ha kellemes környezetben és jó társaságban szeretnél tornázni!”

 Ildikó 

Softball

Elsősorban erősítő, zsírégető, egyensúlyérzék fejlesztő hatása miatt választottuk. A labdával végzett gyakorlatok az izomcsoportokat sajátos szögben dolgoztatják, javítják az ízületek mozgékonyságát. Ettől mozdulataink gördülékenyebbek, pontosabbak lesznek. Hatékony eszköz a törzs izomzatának megerősítéséhez, az ülőmunka okozta hát-, gerinc problémák kezeléséhez. A játékos, vidám órák alatt szinte észrevétlenül eddzük izmainkat, csökkentjük testsúlyunkat!

Stretching

Kiváló mozgásterápiás módszer, melynek célja a test és az idegrendszer egészségének a helyreállítása. Oldja a stresszt, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást. Precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatai harmonikusak. Biztonságosan, és eredményesen alakítják a teljes fizikumot, vitalizálják, javítják közérzetet.

Fitnesz

A Callanetics® legújabb gyakorlatsoraként épül be programunkba. A megszokott Callanetics® gyakorlatoktól eltérően „nagyobb”, ütemes mozdulatokból épül fel. Az izmok „felületes” rétegeit mozgatja át, erősítve, rugalmasítva azokat.  A gyakorlatkombinációk a mély- és külső izomréteg egymás utáni edzésével az alakformálást látványosabbá, gyorsabbá, eredményesebbé teszik. Bátrabb vendégeink szívesen egészítik ki könnyű súlyzó használatával.

„A megújult testünknél talán van még fontosabb, a mentális változás.

A megszilárdult önbizalomtól és a kedvezőbb önképtől sugárzó a megjelenés.”

Callan Pinckney

 Mozgástermünkről

Mozgástermünket 2003-ban nyitottuk meg, a korábban közkedvelt József körúti stúdió utódjaként. Jó érzés számunkra, hogy sok vendégünk hosszú évek óta rendszeresen tornázik nálunk. Egészségük, jó közérzetük, fiatalos megjelenésük megtartásában segíteni tudtunk nekik.

 „ Boldoggá és kiegyensúlyozottabbá – nem utolsósorban – jó alakúvá tesz ez a mozgásforma, ezért szeretek ide járni.
Az órák magas színvonalúak és barátságos, családias hangulat fogad mindig!”                                         Krisztina


Mottónk: „Nemcsak oktatunk, segítünk is!”

Callanetics® egyik fontos alapelve a pontosság. Kevesebbszer, de pontosan végrehajtott gyakorlatok hatásosabbak, mint a sokszor hibásan végzettek.

„A kevesebb sokszor több.”
                                                                     Callan Pinckney

Óráinkon minden vendégünknek egyénre szabottan segítünk.  Korrigáljuk, „beállítjuk” a mozdulatokat, rávezetjük őket a helyes tartásra, pontos gyakorlatvégzésre. Így hamarabb érezhető, látható a változás, amely oktatóinknak és vendégeinknek is egyaránt sikert, örömet okoz.

Oktatóink képzett, vizsgázott Callanetics oktatók. Tapasztalt, lelkes oktatók, aki hosszú évek óta nagy szakértelemmel foglalkoznak vendégeinkkel.

Kellemes környezetben, barátságos, légkörben, képzett, tapasztalt oktatókkal várjuk tornázni vágyó vendégeinket!